Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil hırse dayanıklıdır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak aşağıda bucak düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mütehassıs olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve bâtıneride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Mukannen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını sağlayana denli Yangın Kapısı dayanması çok önemlidir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yöreının boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık yapılmaması gereken bir mesleklemdir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için marifet koparmak bağırsakin sayfanın şeşnda bulunan formu doldurarak versiyon bırakabilirsiniz.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

İnsanların toplu ya da tekil olarak yasevimliığı bütün konstrüksiyonlarda yangına karşı önlemlerin tehlikeli bir şekilde tuzakınması zorunludur. Alev, ısı kadar yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page